Два къмпинга за Kavarna Rock Fest 2016 и детайли около достъпа до фестивала

 Два къмпинга ще бъдат на разположение на феновете на 2 и 3 юли на Kavarna Rock Fest
2016
 организиран от Loud Concerts и община Каварна.

 След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли.

 Билетите за Kavarna Rock Fest 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.

 Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Бандите, които ще забият тази година на Kavarna Rock Fest са:
2 юли – AXEL RUDI PELL, THERION, ODD CREW, VARG и E-AN-NA
3 юли – AVANTASIA, SOILWORK, LAST HOPE, MYRATH и TIARRA

 На стадион “Калиакра“ няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

 Деца до 7 годишна възраст ще влизат на фестивала в Каварна безплатно, но с придружител и попълнена декларация.

 Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта на Loud Concerts или оттук може да бъде свалена декларацията за придружител.

 Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион “Калиакра“.

 Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

 Очаквайте още новини около Kavarna Rock Fest 2016!

KRF-MAP-v2

  1. #1 написан от Милен (преди 7 години)

    задници шибани!!!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото