CRASHBRAKE ще промотират първият си видео клип

Crashbrake са заедно от една година но вевче имат 7 авторски песни и сериозна концертна дейност. Стилът им би могъл да се определи като нео метал, а концертите им преминават съпроводени от пиро ефекти и атрактивно сценично шоу, водено от колоритния вокалист на групата който измисля и променя имиджа си за всяко отделно събитие.

Асен – ударни
Ванс – вокал
Сашо – китара
Тенко – бас китара

Клипът към парчето Elements Of Drama e режисиран от Боян Карамфилов (група КЪЛН) и е следствие на двумесечен труд, подготовка, 10 снимачни дни и тежък монтаж. Официалната премиера на видеото ще се състои в клуб The Box на 25-ти септември от 19:00ч. Като гости групите Chains и Metal Wings ще забият заедно с Crashbrake. Специално за вечерта момчетата подготвят грандиозно шоу – спектакъл с много изненади.  Няколко часа по-късно ще се състои и телевизионната премиера в предаването „Фрактура“ по телевизия Диема +, а още на следващия ден ще можете да откриете клипа в интернет.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото