CANE HILL ще издадат дебютен албум

cane hill smile

CANE HILL обявиха датата, на която ще издадат дебютния си, дългосвирещ албум „Smile“. Той ще излезе на 15 юли чрез Rise Records, а първият сингъл от него ще бъде пуснат през април.

Албумът е записан по-рано тази година в Холивуд и е дело на продуцентът WZRD BLD.

Вокалистът Elijah Witt коментира вълнението на групата:

Около издаването на албума ни се случва за първи път да сме толкова развълнувани, откакто сме група. Мисля, че най-сетне разбрахме кои сме, а всичко преди това не беше нищо повече от пробен период. Вплели сме насилие и честност – точно това, което чустваме, че липсва на музиката в днешно време.

CANE HILL набраха скорост с предшественика на „Smile“, а именно EP-то „Cane Hill“, с което доказаха умението си в доброто миксиране на стилове. Бандата от Ню Орлиънс напомня за енергичния ню метъл от ранните години на новото хилядолетие, вплетен с актуалното звучене на американския метълкор.

Групата тръгва на две големи американски турнета. На първото те ще делят сцена с DEVIL YOU KNOW и ветераните ATREYU, а на второто с BULLET FOR MY VALENTINE и ASKING ALEXANDRIA.

Слушайте „Cane Hill“ EP директно от YouTube:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото