Brutal Assault се отлага

Новините около Brutal Assault никак не са добри. Организаторите споделят:
Засега 2021 г. не се развива благоприятно за събитията на живо. Благодарение на вашата подкрепа успяхме да издържим през последната година и се надявахме това лято да Ви приветстваме в Brutal Assault, както всички го знаете. Работили сме усилено, за да направим годишнината нещо специално. За съжаление ситуацията с Covid не се е подобрила много и затова не ни остава друг избор освен да преместим 25-то издание за следващата година, 9-13 август 2022 г. Ако искате да ни подкрепите, най-добрият начин да го направите е като запазите билета си за следващата година. Само благодарение на вас успяхме да преодолеем тези трудни времена миналата година и сега бихме искали да помолим за вашата непрекъсната подкрепа.
Ако по някаква причина искате да върнете билета, следвайте инструкциите тук.
Билетите се възстановяват до 16 май 2021 г. В момента работим за потвърждаване на състава за следващата година. Тази година, в оригиналните дати от 12-14 август 2021 г., планираме по-малко събитие в крепостта.
Очаквайте още информация скоро!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото