PESTILENCE свалят обложката на „Hadeon“

 Както вече бе съобщено, през март месец, 2018 г., култовите екстремисти PESTILENCE ще издадат дългоочаквания си нов албум, озаглавен „Hadeon“. Творбата е описана като „цялостна дет метъл атака“, състояща се от 13 парчета, записани с убийствено добра продукция, която ще се хареса и на новите, и на старите фенове. Концепцията в текстовете се основава на многопластова реалност, извънземно присъствие и теороята за отрицателните честоти.

Показахме ви и обложката на диска, която е дело на Santiago Jaramillo от Triple Seis Design (DYING FETUSINQUISITION).

Ето че днес идва официално изявление от HAMMERHEART RECORDS, което сваля въпросното художествено произведение от корицата на новия PESTILENCE.

Оказва се че след като Triple Seis Design са изработили дизайна по поръчка на Patrick Mameli и им е било заплатено за работата, са получени няколко съобщения, че части от произведението са копирани от други места и компилирани в обложката. Hammerheart Records и Pestilence веднага реагират и прекратяват договора си с Triple Seis Design. В момента „Hadeon“ се нуждае от нов артуърк. Датата, на която ще излезе албума, все още не е променена.

pesthaedonoct

Сваленият артуърк

 

pestilence hadeon stollen

Откраднатите елементи

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото