bloodrush, hypnotik ink, the lefties

Победителите от „Голямото рок междучасие на живо в Пловдив/ 28.01.

Предполагаме всички сте гледали лайв изпълнения на любимите си банди. В youtube или нелегално свалени от замунда. От тези лайвове, които имат интервюта преди концерта, кратка ретроспекция или пък са базирани в ранните години на групата. Гледате и мислите „ Лелее, как щях да се изкъртя, ако можех да съм там. Та тия хора въобще осъзнават ли какво гледат в момента.“
Повярвайте ни и ние сме били там. Все още, когато си пуснем лайвът на Sober (Tool) от 1993-та, където Майнърд е с розова дрешка, започваме да се чувстваме, като ученички.  Та, защо е тази предистория.
В момента има няколко групи в страната, които са напът или да стъпят здраво в калните основи на българската алтернативна музика или да бъдат забравени завинаги. В случая, в който от тези хора се изправят легенди – не бихте искали да сте някъде другаде. Това са само част от тях. За всеки запознат ъндърграунд фен – тези три банди не биха имали нужда от описание.  А ако все пак за пръв път имате досег до родната страна на музиката, която за пръв път даваха по телевизията, тогава едно топло „ Добре дошли“ и пълно представяне. Приветстваме Ви в нашия свят.

Bloodrush


Hypnotik Ink


The Lefties


Начало: 19:00
Вход: 7 лв.
28.01.2017г.

Последните първи е проект на пост-културната сцена и група ТДК, който се фокусира върху изграждането на система, чрез която зрителя може да достига до българския ъндърграунд авангард. С пет думи, всичко ново, което си струва.