BARGE TO HELL – най-екстремният метъл круиз на света

BARGE TO HELL – най-екстремният метъл круиз на света

Barge To Hell, круизът, където всеки има бекстейдж пас и може да се разхожда редом до музиканти от световна величина, които са невероятно фенски-настроени!

Билети за круиза могат да бъдат поръчани от тук: http://www.bargetohell.com/ , като организаторите съветват това да стане възможно най-скоро, за да може всеки да се възползва от олекотено месечно разплащане.

Лудницата започва на 3 декември, когато 40 от най-екстремните метъл банди и 2000 фена от цял свят ще отплават за Карибите на луксозен круизен кораб за едно адско пътуване от 5 дни и 4 нощи! Вижте всяка от 40-те банди по два пъти, свиреща в два различни дни. Това са 80 концерта с неограничен фестивален достъп до трите сцени, всяка със своя уникална атмосфера:
– луксозният театър “A Chorus Line”, където са махнати всички седящи места, защото на Метъл шоу кой, по дяволите, иска да стои седнал пред сцената?
– уютният “Spectrum”, който дава онова истинско клубно усещане.
– и „бижуто” на кораба: сцена на открито пред басейна. Най-голямата плаваща из океана фестивална сцена!

Освен това всеки може да запечата спомените си на “Meet & Greet” сесиите. Да бъде част от якото Метъл Караоке и още много други специални занимания заедно с музикантите!  И последно, но не и по важност: баровете, които никога не затварят!

Barge To Hell: най-екстремният метъл круиз на света!

27 от общо 40 банди са разкрити:

Artillery
At The Gates
Behemoth
Belphegor
Corrosion Of Conformity
Enslaved
Hackneyed
Holy Moses
Hypocrisy
Kampfar
Krisiun
Loudblast
Mayhem
Moonspell
Morgoth
Municipal Waste
Napalm Death
Paradise Lost
Possessed
Rotting Christ
Sacred Reich
Sanctuary
Sepultura
Six Feet Under
Sodom
Soilwork
Solstafir

Barge To Hell ще отплава в понеделник, 3 декември 2012 год. от Маями, Флорида за Насау, столицата на Бахамските острови и няма да се върне в  реалния свят за пет дни, до петък, 7 декември 2012 год.

Цените на билетите започват от 666 долара плюс 289 долара такси и удръжки, като  това включва: всички забавления на борда, консумация на не-алкохолни и не-газирани напитки, закуска, обед и вечеря в кухнята, повечето ресторанти и 24-часов рум-сървиз!

* Цените са за ЕДИН човек!

Билети и всякаква информация на следния адрес: http://www.bargetohell.com/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото