70000TONS OF METAL обявиха тазгодишната си дестинация

Кокбърн Таун, столицата на островите Търкс и Кайкос! Това ще е дестинацията на 70000TONS OF METAL 2013, докъдето корабът ще плава цели 6 месеца, считано от днес!

Билети за круиза могат да бъдат поръчани от тук: http://70000tons.com/ , като организаторите съветват това да стане възможно най-скоро, за да може всеки да се възползва от олекотено месечно разплащане.

Представете си да започнете годината със стил: януари 2013, 40 метъл банди и над 2000 фена от цял свят ще посетят Карибите, за да се качат на луксозния круизен кораб “Majesty of the Seas” и да прекарат на него 5 дни и 4 нощи!

Не се връзвайте на на наложените стандарти! Това е 70000TONS OF METAL, най-големият метъл круиз в света, където всеки се радва на неограничен фестивален достъп до всички концерти на борда, караоке с любимите ви изпълнители, уроци, уърк-шоп, барове, които никога не затварят, два пълни дни сред морето, слънчев и забавен ден на красивия Карибски остров и възможността да се смесите с тълпата – тълпата от световно известни музиканти, които ще вземат участие на круиза! Това е като един бекстейдж пас за ВСИЧКИ!

Вече са разкрити 15 от общо 40 банди:

Anacrusis
Die Apokalyptischen Reiter
Doro
Dragonforce
Ensiferum
Flotsam And Jetsam
Helstar
Immolation
In Flames
Lacuna Coil
Nile
Rage and Lingua Mortis Orchestra
Sabaton
Subway To Sally
Turisas

Круизът ще отплава в понеделник, 28-ми януари 2013 год. с кораба “Majesty of the Seas” от Маями, Флорида до Кокбърн Таун на островите Търкс и Кайкос и няма да върне никого в реалния свят за 4 дни до петък, 1 февруари 2013 год.

Цените на билетите започват от 666 долара плюс 289 долара такси и удръжки, като  това включва: всички забавления на борда, консумация на не-алкохолни и не-газирани напитки, закуска, обед и вечеря в кухнята, повечето ресторанти и 24-часов рум-сървиз!

* Цените са за ЕДИН човек!

Е, какво чакате? Може би ще ви се наложи ваканция след Тази ваканция 😉
За повече информация, посетете: http://www.70000tons.com/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото