Българите UNBREAKABLE подгряват на парти преди Sabaton в Швеция

Хубава изненада дойде от българските легиони днес.
Както вероятно знаете, тази година в гр. Falun, Швеция, отново ще се състои фестивалът, организиран от Sabaton и компания. Ключовото за групата място и тази година ще събере около 30 банди в рамките на 3 фестивални дни (14, 15 и 16 август). Освен подразбиращите се хедлайнъри Sabaton в последния ден (които подготвят специално шоу за случая), на сцената ще се качат и имена като Testament, Tyr, Arkona, Van Canto, Finntroll, Morgana Lefay, Trail Of Murder, Amaranthe, Masterplan, Amorphis и др.

Преди тридневната размацвация обаче ще се състои подгряващо парти на 13 август. В тази вечер за повдигането на настроението и настройването на купонджийския дух ще се погрижат не кои да е, ами българите от UNBREAKABLE.
Момчетата се сформираха през 2012г. около рождения ден на Bulgarian Panzer Battalion. Родната трибют-група на Sabaton е готова да размаже шведите с подновен състав и нов материал.

Pre-party-то на Sabaton Open Air ще се състои в местния бар The Kings Arms.; входът е свободен.

Повече информация за фестивала, еднодневни и комбинирани билети можете да намерите тук. Цената на тридневен пропуск за събитието е 795sek, т.е приблизително 174лв./89 евро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото