Подробности за концерта на EPICA

Epica Poster

Напомняме че концертът е днес – 26 март

Концертът ще бъде открит от Project Arcadia, които ще излязат в обновен състав, с нови барабанист и втори китарист и са подготвили изключително представяне за феновете си.

От организаторите ABV Pro съобщават, че в 19ч вратите на залата ще се отворят за феновете , а концертът ще завърши около 23ч.

На мястото на шоуто няма да се допуска пушене по изискване на EPICA.

Продажбите на билети продължават с пълна сила и се очаква всеки момент капацитетът на залата да бъде изчерпан. Промо-билетите за концерта бяха разграбени за броени часове, а в момента в редовна продажба са билети на цена от 36 лева – в цялата мрежа на Ивентим и техните партьори. Ако в деня на събитието все още има билети – те ще са на цена от 42 лева.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото