Българите TRYSTH свирят преди SHOW ME A DINOSAUR в София

Trysth

Софийската банда TRYSTH ще излезе преди руснаците Show Me A Dinosaur на 11 юли в Mixtape 5. В рамките на няколко седмици, това ще бъде втора поредна изявa на триото, след провелия се на 27 юни The Gathering Of The Elements, където момчетата делиха сцена с Upyr, Obsidian Sea и Muddy.

Мрачният слъдж/пост-метъл на TRYSTH е идеалната подготовка за атмосферичния пост-рок/пост-метъл/шугейз на Show Me A Dinosaur. Последните пристигат в София веднага след концерта си в Пловдив, като и двете изяви са  част от първото Европейско турне на групата.

Show Me A Dinosaur са от Санкт Петербург и тръгват заедно през 2011. Дебютът им “Evolvent“ излиза същата година и бързо грабва вниманието и на публика, и на критика. През януари тази година момчетата издават своя втори дългосвирещ албум – “Dust“, който не само оправдва високите очаквания, последвали “Evolvent“, но им дава и увереност, че най-сетне могат да тръгнат на първото си турне извън родната Русия.  Музиката на Show Me A  Dinosaur се отличава с атмосферични рифове и мрачни пасажи, драматични промени в темпото и неочаквани кресчендота. Горещо се препоръчва на всички, които обичат качествени пост-рoк/пост-метъл банди като God Is An Astronaut, Maybeshewill, Tides From Nebula.

 Концертът на двете групи ще се проведе в малката зала на клуб Mixtape 5 с начален час 20:30. От Rawk‘N‘Roll ще обявят цените на билетите утре, като обещават, че те ще бъдат достатъчно ниски, за да може всеки да си ги позволи.

Събитието във Facebook : Концерт в София

Събитие във Facebook: Концерт в Пловдив

Чуй Show Me A Dinosaur ТУК

Чуй Trysth ТУК

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото