BABYFACE CLAN, MACROPHONE И ЧАСТ ОТ ПИРОМАНИЯ на живо на 22 април

Трите алтернативни групи ще участват в 22-рото издание на Sunday Art Report в Строежа

BABYFACE CLAN, MACROPHONE и Димитър Василев-Нуфри и Петко Дреников от ПИРОМАНИЯ ще оформят музикалната програма в следващото издание на Sunday Art Report. Традиционно, събитието ще се случи в Строежа, а датата е 22-ри април, тази неделя. Допълнителен колорит ще внесе включването на илюзионист за първи път в програмата на фестивала. Sunday Art Report е културно-музикален форум в клубен мащаб, осъществяващ се с подкрепата на любимото ирландско уиски Bushmills и в новаторския дух на холандската бира Grolsch.

 Вратите на Строежа в неделя ще отворят в 19:00. Първи на сцената от 20:00 ще излязат NUFRY и PECCO, които ще представят едночасов акустичен сет под името EX PYRO. В листа от имена ще бъдат включени песни на Пиромания, както и избрани от двамата музиканти чужди парчета.

 От 21:15 е ред на поредната изненада в програмата на Sunday Art Report – за първи път магическо изкуство на сцената на клуба. До момента като елементи на фестивала, освен музика и литературни четения, са били включвани театър, представяне на филми, прожекции на документално кино, поезия, стенд ъп комедия, Лига на разказвачите, Пощенска кутия за приказки, дебати. А сега на 22-ри април пред публиката на нощния клуб ще застане илюзионистът MR. JIM.

 Следват два поредни музикални сета – MACROPHONE от 21:45 и BABYFACE CLAN от 23:00, които са подготвили нови продукции за представяне.

 Билети се разпространяват на цена от 6 лв. на предварителна продажба и 7 лв. на място и в деня. Могат да бъдат намерени в касите на Ticketstream.bg – Строежа, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Мултирама, Ориндж, TBI Credit, Бар Петък. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

 SUNDAY ART REPORT XXII – 22 април 2012

Литературно-музикален неделен клубен фестивал

С подкрепата на BUSHMILLS & GROLSCH

 22 април, неделя

 19:00 – Отваряне

20:00 – Концерт: EX PYRO: NUFRY and PECCO (PYROMANIA) Unplugged

21:15 – Илюзионист: MR. JIM

21:45 – Концерт: MACROPHONE

23:00 – Концерт: BABYFACE CLAN

 Билети: Ticketstream.bg – 6/7 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото