Автобиографията на Bruce Dickinson и у нас

27067429_1564207613628998_4824397815060038876_n Преди половин година ви споделихме за предстоящата автобиография на Bruce Dickinson. Няколко месеца по-късно ще можем да я прочетем и на родният език. Книгата може да бъде открита на пазара благодарение на Ciela Books в началото на февруари.

В своята книга вокалистът на IRON MAIDEN говори за трудното си детство и сблъсъците с британската образователна система и насилието в нея, за своите планове да стане военен, за страстта си към фехтовката, авиацията, бирата, ужасите, писането, киното и, разбира се, хеви метъла. Bruce Dickinson разказва за понякога трудните си отношения с бандата, за сблъсъците на огромни егота в света на рока и метъла, за раздялата му с IRON MAIDEN и завръщането му при тях, за създаването на култови хитове като „The Number of the Beast“, а също и за многобройните случаи, в които е рискувал живота си – в авиационни инциденти, заради странни прищевки и дори заради желанието му да изнесе концерт в Сараево по време на бойни действия.

В момента може да заявите желание за поръчка на промоционалната цена от 20 лв, като редовната цена ще е 25 лв. Поръчка може да направите в сайта на издателство Ciela ТУК.

  1. #1 написан от miroslav (преди 6 години)

    Мамкаму пак ще олекна с няколко кинта.Брей то и за бира трябва,четеш-пиеш-пак четеш.Така го разбирам аз живота-FUCK OFF AND DIE.LET GO TO HELL WITH HAMMER IN HANDS-HAMMER INTO HEADS….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото