VELIAN издадоха официално дебютното си EP

VELIAN - Fireflies CoverСлед като на 28.02.2016 г. VELIAN промотираха с концерт дебютното си EP „Fireflies“, творбата вече е факт, в дигитален формат и за свободно слушане в интернет, като за дата на издаване е посочена 29.02.2016. Авторските композиции, включени в EP-то, са четири на брой и са подчинени на обща концепция.

VELIAN са в състав:

Иван Иванов – вокали
Дилян Недев – китари, клавишни
Васил Симеонов – китари
Антонио Митов – бас
Велизар Болчев – барабани

Записите са осъществени в собственото студио на групата, продукцията (смесване и мастериране) е дело на Дилян Недев. Обложката е резултат от съвместната работа на барабаниста на групата Велизар Болчев и Иван Маслев.

Списък на песните:

1. Fireflies
2. Maiden of Stone
3. Building Cages
4. Graveyard of Love (Orchestral Version)

Междувременно, Иван Иванов взе участие и записа основните вокали в дебютния албум на Константин Генчев – PhyX, „Higher Bodies“, който също излезе официално на 29.02.2016, по-рано през деня.

Дебютното издание на VELIAN може да бъде слушано свободно в YouTube, както и да бъде закупено от страницата на групата в bandcamp.com.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото