blodiga skald - maerkysКакто във всяка велика история, легендата за BLODIGA SKALD е изпълнена с приключения, непредвидени събития, изненади и големи промени.
Днес легендата и реалният живот се срещнаха когато нашата цигуларка, половин гоблин Maerkys (скъп приятел и колега Vittoria), обяви че напуска групата и клана на огретата.

Няма нищо пикантно зад  това решение, просто животът следва естествена пътека, понякога прекосява пътя на другите, понякога отива другаде. Най-важното е винаги да уважаваме всеки, който срещаме по пътя си.

Vittoria споделя: „Отне ми две години, изпълнени с дълбоки емоции, успехи и разочарования, спечелени битки и други загубени, задължителни за всички години опит в живота и личностното израстване, което ме направи по-добър човек, отколкото когато започнах.
Тези две години дадоха много не само на мен, а на всички нас, както и на нашите прекрасни поддръжници и фенове, които със сигурност ще продължат да искат най-доброто за мен и  групата.
От дъното на сърцето си горещо прегръщам моите братя от клана и ги моля да използват това събитие като възможност да напишат нова блестяща глава от историята на Blodiga Skald „.

Всички насрочени концерти няма да се отменят, а скоро очакваме и още новини.

Вдигнете чашите и и роговете си : Да поздравим Maerkys!