Афтър парти след концерта на BON JOVI в RockIt

Наближава дългоочакваната дата 14-ти май, когато на сцената на национален стадион „Васил Левски” ще се качи една от най-обичаните банди в цял свят и идоли на няколко поколения – Bon Jovi. Тъй като адреналинът по време на и дълго след концерта ще е на върха, феновете решиха да продължат купона до зори и да си направят афтърпари в най-големия рок бар Rock IT. Всички, които искат да продължат да слушат хитовете на Bon Jovi и след финала на лайфа, както да полеят сбъднатата мечта, са поканени.

Рок барът оказа значителен съпорт с подгряващи партита на концерта на Bon Jovi. Съвместно с организаторите Balkan Entertainment и фен клуба Bon Jovi – Bulgarian Fans, в продължение на три месеца, там се проведоха три караоке тура, за да бъде избран най-добрия изпълнител на хит на бандата, който да грабне билет за концерта. Барът бе и в основата на фейсбук съревнование за фен с най-много сувенири, предмети и символи, свързани с бандата, а отделно там бе наградена влюбената двойка с най-вълнуваща романтична история, имаща общо с музиката на Bon Jovi. На афтърпартито на 14-ти в столичния рок бар ще бъдат поканени българските звезди, които журираха, купонясваха с феновете и пяха на подгряващите партита. А именно – Зезди от „Ахат”Наско от Б.Т.Р., Дичо, Тома Здравков и Албена Михова, Шеки, актьорите Гъмов и Ивайло Христов. Ще бъдат поканени и българските музиканти-кандидати за подгряваща банда.

Концертът на Bon Jovi е сред гиговете у нас с най-много съпътстващи и подгряващи инициативи, а фен клубът е сред най-активните фенски организации на родна територия.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото