SHTURTSITE_01С ’50 години ЩУРЦИТЕ’ тази неделя, 3 септември, в Пловдив ще бъде открит традиционният ‘ЕСЕНЕН САЛОН НА ИЗКУСТВАТА’.

Многохилядна публика ще изпълни Античния театър за концерта на най-легендарната българска рок група и мега шоуто със супер светлини и специални екрани.

За обща СИГУРНОСТ и УДОБСТВО, вратите на Античния театър ще бъдат отворени за публиката в 18:30 – концертът започва в 20:00.

ХОРА СЪС ЗАТРУДНЕНО ПРИДВИЖВАНЕ (колички) – за тях е предназначен специалният вход на театъра – намира се горе. Притежателите на билет, които имат нужда от него могат да се обърнат към многобройните  стюарди или да се свържат  на специалния телефон 0888 431-555.

Притежателите на фалшиви билети няма да бъдат допуснати до концерта!!!

ДЕЦА до 10 години (включително) влизат без билет, но стоят в родителите си без право на допълнително място. Необходимо е да представите на входа декларация за придружител, която можете да изтеглите от сайта на нашите партньори MVP Security LTD – ТУК.

Последни билети с цена от 30 до 40 лв ще откриете в Eventim.bg – ТУК и на касата пред Общината. В самия ден цените се покачват с 5 лв във всяка категория – вижте схемата долу. Касата на Античния театър ще бъде отворена в 17:00.

Шоуто се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК заедно ОБЩИНА ПЛОВДИВ!

В Античния театър НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ: – професионални камери и фотоапарати; – чадъри (помислете за дъждобрани);  – прътове за знамена; – обемисти сакове; – напитки; – хладни и огнестрелни оръжия; – лица в неадекватно състояние.

ВНИМАНИЕ:

– Зрители НЯМА да бъдат допускани да гледат концерта от централната околовръстна алея на Античния театър, която трябва да остане свободна за придвижване. Стюардите и охраната ще се грижат всеки да заеме мястото си в своя сектор, според билета.
– Театърът НЕ РАЗПОЛАГА с ГАРДЕРОБ – молим да се съобразите с това предварително (не носете обемисти сакове и фотоапарати)!

ДОПЪЛНИТЕЛНО: – В театъра ще има и два бара с вода и фестивални напитки…

ОХРАНАТА и СТЮАРДИТЕ:  Обръщайте се към тях и при нужда от медицинска помощ, съседи по място с „чалга“ поведение и други. Охраната и стюардите са с нас на този концерти, за да ви помагат и пазят.

ПЛОВДИВ – Европейска столица на културата 2017!