BLACK FUNERAL издават мини албум

blackfuneral

Едни от основателите на така наречения Американски блек метъл, легендарните BLACK FUNERAL ще издадат на 28 септември мини албум озаглавен „The Dust And Darkness“ чрез Iron Bonehead Productions.

Създадени през 1993 г. BLACK FUNERAL се считат за основоположниците на Американския блек метъл с първите си два албума „Vampyr – Throne Of The Beast“ (1995) и „Empire Of Blood“ (1997). Тези два албума са широко приети като класики в блек метъла и са сред най-ранните издания на култовия лейбъл Full Moon Productions. От началото групата се ръководи от безпределната визия единствено на Michael Ford (aka Akhtya Nachttoter), който в същото време натрупва международно уважение като водещ автор в Луциферианството и окултизма.

Новият албум „The Dust And Darkness“ е записан през 2017та в Австралия и САЩ. „The Dust And Darkness“ е възпоменателен и вампирски звуков ритуал  на Хетските, Хурианските, Ханаанските и древните Сирийски жертвоприношения и некромантия. Четирите песни в „The Dust And Darkness“ се издигат с мрачна невъздържаност и величествена меланхолия, решителни в своята увереност, но само защото това е BLACK FUNERAL, чието име е легендарно в най-мрачните бездни на блек метъл ъндърграунда. Това са общо 17 минути инвокация и съблазън платени от опитни ръце, обиграни в най-черната магия. Тук има само „The Dust And Darkness“. Пристъпете в този прах и мрак с новата композиция „Dankuis Daganzipas (Dark Earth)“.

  1. #1 написан от Miroslav-Velzevul (преди 1 година)

    Да чакам мрачна жътва и отваряне на порталът към пламтящият ужас на пъклената люлка от сяра и кръв.Чувам шепнещият ужас и монумента на Метър Леонард да посипе с пепел човешкият род и да го унищожи за веки.Никои не трябва да бъде пощаден освен древният жрец на кръвопролитието и потапянето в бездната на хриптящият жертвен агнец.Проникновение,мрак и жертвеник с книга на законите…Време е за….бесовете са тук…кучето на адът зове за следващият по ред на водовъртежа от пепел и съсирена кръв….хрипът телата…шумят…клоните…БЕСОВЕ….666-999-777…тленни…сме…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото