Част от парите от концерта на LORD BISHOP ROCKS отиват за благотворителна кауза

Lord Bishop RocksСлед броени дни  американската рок банда Lord Bishop Rocks се завръща за концерт в София. Събитието ще се състои на 6 септември 2017г. в клуб Live & Loud. Българската рокендрол група DAILY NOISE CLUB и немските стоунъри AUDIOWOLF са специалните гости на motorfunk рокерите LORD BISHOP ROCKS.

Концертът ще се проведе в подкрепа и на T.R.A.P. – ново място за младите хора в София, което официално ще отвори врати на 1.10.2017 г. В T.R.A.P.-а ще има репетиционна, звукозаписно студио, различни зали за танци, изкуство и вдъхновение за софийската младеж. Фондация Тротоара работи усилено за създаването му от няколко месеца, като мястото е централно и ще бъде БЕЗПЛАТНО за всички млади хора. Организаторите на концерта с удоволствие се съгласиха част от приходите да бъде отделени в подкрепа на проекта.

Концертът на трите банди е с начало 20:00 ч. Билетите са на цена 15лв. и се продават в системите на EVENTIM и eticketsMall. В деня на събитието цената им ще бъде 20лв. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч., а концертът е са начален час 20:30ч.

Организатори на събитието са ICREATIVE EVENTS.

 

trap trotoara

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото