iamx sofia 2016Невероятното, ексцентрично шоу на Chris Corner и съмишлениците му от IAMX все повече се доближава до нас. Концертът в София на 16 март в клуб Joy Station, организиран от Loud Concerts, следва датите в Австрия, Унгария и Румъния. Представянето на бандата навсякъде предизвиква възторжени реакции от страна на феновете, а повод за европейския тур е издаването в края на миналата година на шестия им албум, озаглавен Metanoia.

Билети за концерта на IAMX в София могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly Техномаркет, Технополис. Цената е 30 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Joy Station, цената ще бъде 40 лева на билет.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на IAMX.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Концертът на 16 март в клуб Joy Station е с начало 20 часа!