Последни новини за концерта на POSSESSED

Концертът на POSSESSED, VAPOR, STOIC SUFFERING и инструменталиста MATT MILLER ще се състои този четвъртък, 20 юли, в столичния клуб Mixtape5, при следната програма:

18:30 – ще отворят вратите за публика
19:30 – Matt Miller
20:10 –
Stoic Suffering
20:50 –
Vapor
21:50 –  POSSESSSED
23:00 часа – Очакван край на концерта

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета! 

Предстои сурова вечер за феновете на екстремната музика!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на цена от 45 лева. В деня на концерта и на място в клуба ще се продават по 55 лв.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото