Култовите POSSESSED за първи път у нас

BGTSC представя: концерта на POSSESSED, който ще се състои на 20 юли 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

POSSESSED се появяват през 1983 година и са сочени за първата дет метъл група! Групата е известна с бързия си стил на свирене и ръмжащите вокали на Jeff Becerra. Също са една от бандите, проправили пътя на траш и дет метъл сцената от 80-те години на миналия век, заедно с METALLICA, EXODUS, TESTAMENT и DEATH ANGEL. В периода 1984 до 1987 годино соло китарата е в ръцете на Larry LaLonde, който от 1989 е част от гръбнака на PRIMUS.

След разпадането си през 1987 г. и реформирането от 1990 г. до 1993 г., групата се реформира отново под ръководството на оригиналния басист и вокалист Джеф Бесера през 2007 г. От създаването си Possessed издава три студийни албума – Seven Churches (1985), Beyond the Gates (1986) и Revelations of Oblivion (2019), две EP-та, един лайв албум, два албума с компилации.

Предстои ни много „тежко“ и вълнуващо лято! Предупредени сте!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

До 3 май, включително, цените на билетите ще са 35 лева! След това и до деня на концерта цената им ще нараства прогресивно!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото