Още две банди към афиша на Slaughtery Near The Graveyard

Представяме ви две от дългоочакваните попълнения в лайнъпа на събитието Slaughtery Near The Graveyard на 29 и 30 септември!
––––––––––––––
Past Redemption (Death Metal 🇧🇬)
Богатата дискография и десетилетията опит на членовете на една от най-старите български дет метъл групи означават едно – гарантирани звукови ритници в зъбите и абсолютен терор над неподготвения слушател. Или както последният им до момента сингъл нежно прошепва: „…a scene of brutal homicide“. Неотдавна бандата прекара известно време в студио, така че е всички стискаме палци и за нови шрапнели на живо. Past Redemption ще ни прегазят на 29 септември, петък!
Maltworm (Thrash/Death Metal 🇧🇬)
Петимата бабаити от Стокхолм, Захарна фабрика не взимат заложници, а промишлени количества малцови напитки, които се трансформират в яростна рифова атака в най-добрите балканско-скандинавски традиции. Това лято Сектата на Червея бе излъчена като българския победител на конкурса W:O:A Metal Battle за 2023-та, и като следствие излезе пред хиляди фенове от цял свят на най-титулувания фестивал за тежка музика Wacken Open Air. Първото участие на Maltworm след погрома в Германия ще бъде именно на 30 септември (събота) „При Черепите“!

Напомняме и за останалите участници:

29-ти септември:

– Menstrual Cocktail (Bulgaria)

– Mivedantal (Czech Republic)

+ more TBA

30-ти септември:

– Coprostasis (Bulgaria)

– Poppy Seed Grinder (Czech Republic)

+ more TBA

Цената на билетите е както следва:

– Само за 29-ти септември – 20 лв.

– Само за 30-ти септември – 30 лв.

– Двудневен билет (29-ти и 30-ти септември) – 45 лв.

– Двудневен билет (29-ти и 30-ти септември) + тениска OldSkulls – 55 лв.

Билетите са в продажба в системата на ePay на адрес: https://epaygo.bg/2349347225 , на касите на EasyPay в цялата страна, както и на място в клуба (При Черепите).

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото