Официално – BATUSHKA, VLTIMAS и GOD DETHRONED у нас

BGTSC представя: Концертът на БАТЮШКА, който ще се състои на 27 септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“от 19:30 часа. Преди това на сцената ще видим супергрупата на Дейвид Винсент (ех- MORBID ANGEL), Рун „Blasphemer“ Ериксън ( Aura NoirEarth Electric, ex- MAYHEM ) и Фло Мунье (CRYPTOPSY)  VLTIMAS и холандците GOD DETHRONED.

Само година след последното си гостуване у нас БАТЮШКА се завръщат за нов концерт с нов албум, водейки със себе си две много силни банди!

В началото на тази година полската група продуцира и записа нов албум, който по план ще бъде издаден този септември преди датата на концерта у нас чрез Napalm Records. От групата обявиха, че на това участие ще чуем нови песни, ще ги видим с нов облик и ново шоу!  Преди тях на сцената ще видим VLTIMAS, състоящ се от световно известни класни музиканти, които наскоро издадоха много добре приетия албум „EPIC“, и холандската блек-дет формация God Dethroned, които също ще издадат нов албум точно преди турнето.

На 27 септември ни очаква поредно топ събитие! Бъдете там!

Билетите
се продават ексклузивно и на много достъпна цена в момента онлайн и в мрежата на Eventim.bg, но с наближаването на концерта цената им ще расте. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.


BGTSC
е член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото