Специално интервю с Alexander Krull (LEAVES’ EYES, ATROCITY). Божидар Атанасов („Bombheart Booking“) за концерта на GODIVA, HONORIS CAUSA и VOODOO на 21 март във Варна и за завръщането на CROWFISH на 15 март на варненска сцена. Вини Атанасов за новия сингъл на BENDIDA „We Are Going To War“. Представяне на новия сингъл на BLINDED THROUGH THE SEASONS „Get Back“ – разговор с Венцислав Стойчев (ADRENALINE OVERLOAD).

В предаването ще звучи музика на: ME AND MY DEVIL, SOUNDPROPHET, Anette Olzon, BARONESS, QUEENSRŸCHE, NEW MODEL ARMY, DARKNESS и др.

„От другата страна“ вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

„От другата страна“ се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт – www.otdrugatastrana.info.