Изявление от PESTILENCE

PESTILENCE пуснаха следното изявление:
Семейството е на първо място, винаги!! Жалко, че този ден трябваше да дойде, защото бяхме много солиден отбор и със сигурност ще ни липсва нашия добър приятел Joost van der Graaf. Уважаваме решението му да прекарва повече време със семейството си. Страхотно, той предлага да помага от време на време, ако е необходимо.
Joost добавя: След 3,5 години на страхотни моменти на път и в студио, сега е време да напусна това парти. Pestilence е една от любимите ми метъл групи за всички времена и за мен беше чест да бъда част от нея. Ще изсвиря последните си концерти през септември и със сигурност се чувствам странно… Това ще ми липсва… на следващия басист на тази легендарна машина бих искал да кажа следното: Считай се за късметлия, защото ти предстои да работиш със страхотни хора и да си прекарате страхотно! Благодаря ви Michiel, Rutger и Patrick за енергията, вдъхновението и добрия смях. Специални благодарности на всички вас фенове на Pestilence за постоянната подкрепа и признателност. Очаквам с нетърпение да прекарам повече време със семейството си.

Затова PESTILENCE търсят постоянен заместник на Joost van der Graaf. За предпочитане басист със седалище в Холандия с опит в турнетата, отдаден и с разбиране на музикалната теория. Тъй като това е професионално начинание, новият басист трябва да е на разположение за турнета и концерти по целия свят.
 Кой ще се присъедини към екипа на PESTILENCE???
Изпратете имейл до pazuzu187@hotmail.com

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 10 месеца)

    Патрик и компания бяха една от първите технични дет метъл банди.
    Винаги съм харесвал чисто свръх музикален подход…който имаха/имат…
    Започнаха-Създадоха си Култов Статут…
    После се разпаднаха…Събраха се отново в обновен състав…Брутални са…Но сега просто имам стотици банди в тяхната бразда…Но като едни от първоучителите са именно Pestilence…В наши дни имат стотици последователи,но Лидерите са Те…
    Време е да ни посетят….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото