Дарк фолк прог дуото Maer, основано от харизматичните вокалистки Marjana Semkina (IAMTHEMORNING) и Anna Murphy (CELLAR DARLING, ex-ELUVEITIE), пусна видо към дебютния си сингъл “Sister”. Клипът е режисиран от Eggor Kree. Marjana коментира:

Maer стана много естествено, това е продукт на приятелство и уважение към работата на другия. Anna е прекрасен музикант и продуцент и тя вдъхва живот на всичко, което пиша, превръщайки го в нещо специално. Вече сме събрали значително количество материал и в зависимост от отношението, което получи песента „Sister“, ние се надяваме да продължим да създаваме малки мрачни приказки за нашите слушатели, което в крайна сметка ще доведе до албум.

От своя страна, Anna сподели:

И двете наистина не знаехме какво да очакваме, когато започнахме да работим заедно. Marjana реши да рискува и дойде до Швейцария. Разхождахме се, пеехме, пихме вино и накрая дори успяхме да напишем заедно текстове, което е нещо, което никога не съм правила с някого. След почти 15 години, в които бях предимно в рок и метъл проекти, се чувствам добре да издам нещо акустично и меко – не означава, че е по-малко мрачно.