Германският блек метъл проект Imha Tarikat оповести повече детайли около новия си албум, озаглавен „Sternenberster„.

Той ще съдържа осем парчета, чиито имена са:

01. Ekstase Ohne Ende (Ecstasy With No End)
02. Sturm Der Erlösung (Storm Of Salvation)
03. Kreuzpunkt Der Schicksale (Crossing Path Of Destinies)
04. Brand Am Firmament (Fire Across The Firmament)
05. Klimax Downpour
06. Aufstieg (Ascension)
07. Sternenberster (Starburster)
08. Cosmos Dissolving (Outro)

Лидерът на проекта, Kerem, коментира: „Изморително да се вслушваш в думите на логиката вътре в себе си, правейки отдадеността към изкуството (създаващо и движещо сърцата) инструмент за ефективност и печалба. Това, че трябва да пазя зад завесите всичко, което имам нужда и искам да споделя, ме кара да се чувствам бесен. Затова няма да следвам нищо друго освен моето желание и интуиция, защото не е в мой интерес да не действам в духа на страстта.

Това, което виждате е обложката на предстоящия албум „Sternenberster“, а картината е дело на Arturo от Cold Poison. Този албум трябва да е монумент на идеалистична отдаденост, изкоренявайки признаците на несигурност, лицемерие, безчестие, коварство.

Този петък, в 16:00 CEST „Sternenberster“ ще бъде представен изцяло в YouTube и Bandcamp. Можете да ни подкрепите, купувайки си дигитално албума през Bandcamp. Допълнително ще добавим и мърчъндайз за поръчка.

Тъй като все още няма PR агенция или лейбъл, с които да си сътрудничим за физическо издание, единствения начин записът да достигне до хората е да споделяте новините, което на този етап е единственото ми желание. Ще съм много признателен!“