Детайли за новия албум на ASAGRAUM

Edged Circle Productions с гордост представя новия албум на вещерската завера ASAGRAUM!

Трансконтиненталната колаборация, ASAGRAUM е основана през есента на 2015 г. от вокалистката и китаристка Obscura, към която се присъединява барабанистката T. Kolsvart, за да създадат чист сатанински блек метъл в духа на старата школа от 90-те и мрачни психеделични влияния.

Промо запис с три песни е издаден в началото на 2017 г., разкривайки целите и звука на ASAGRAUM, последван от дебютния албум „Potestas Magicum Diaboli“ през септември същата година. В края на 2017 г. T. Kolsvart е заменена и барабаниската A. Morthaemer взима участие в завета. Скоро след това последва записът на втория албум „Dawn of Infinite Fire“ издаден чрез Edged Circle Productions през 2019г.

И ето, че е време за нов албум. „Veil Of Death, Ruptured“ ще излезе на 20 октомври на CD, винил, касета и в дигитален формат.

Обложка и трак лист:

1. Ignem Purificat Lilitu
2. Fearless Dominance
3. Opus Ad Errantem
4. De Verloren Tijd
5. Impure Fire
6. Veil of Death, Ruptured
7. Opus Ad Aeternum
8. De Waanzin Roept Mijn Naam

LINE-UP:

Obscura – Vocals, Bass, Guitars
A. Morthaemer – Drums

Барабани, записани от Dirk Verspaget. Смесването е на Bas de Rooy. Мастеринга се е осъществил в Tide Studio London. Автор на предната корица е Bert Mulder.

По-долу можете да видите и видеото към първия сингъл от албума.

Както знаете ASAGRAUM ще посетят столичния клуб Live&Loud на 30 септември. Техен съпорт ще бъдат чешките психеделици Inferno и родните Dimholt. Всяка група ще се представи с пълен сет. Билети на цена от 50 лв. ще можете да намерите на входа на клуба в деня на събитието.

За текущи новини следете страницата на събитието.



  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото