По-малко от месец до концерта на БАЛКАНДЖИ

На 1-ви март от 20.30 часа в столичния клуб Mixtape5 ще се проведе традиционния концерт на БАЛКАНДЖИ, с който групата посреща „баба Марта“.

Мартеници, фолклорни ритми, китарни рифове и народно веселие винаги съпътстват това събитие.

По случай наближаващото събитие групата пуска концертен запис на „Седнало е Джоре“ от концерта на 17 ноември 2023 с главен герой Публиката(!). На този запис всеки взел участие в напевите може отчетливо да чуе своя глас. Ако и вие сте сред тази прекрасна публика, отидете на страницата на групата или в събитието във фейсбук и напишете под поста на парчето думите, които изричате. Ако нямате Фейсбук, направете го под видеото в Youtube по-долу.

Като благодарност за активното Ви участие на 1ви март ще получите специален комплимент от групата! 

Не пропускайте специалния концерт на Балканджи! 1 март, клуб Mixtape5!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на символичната цена от 25 лева. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

BGTSC са член на сдружението на организаторите на концерти „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото