MESHUGGAH отбелязват 25-годишнина

Шведските експеримантал-екстремисти Meshuggah обявиха, че по случай 25-та си годишнина ще зарадват феновете си с поредица изяви на европейска и американска сцена, както и с нов материал. Ето какво са споделили музикантите:

 

Опитваме се да го осъзнаем, но някак не ни се побира в главите – от излизането на първият ни албум минаха 25 години! Едно малко EP, което излезе чрез местения лейбъл GaragelandRecords. Кой можеше дори да помисли, че нашата малка група от млади момчета не само ще разработи свой собствен стил, но и, че изобщо ще се занимаваме с това толкова години?! Сега, когато гоним вече 40-те не можем да не се обърнем назад с недоумение и увиснали челюсти.

 

 

Винаги сме се стремили да правим нещо ново и различно в музиката, нещо, което да се отличава от това, което слушаме около себе си. Искахме не просто да запишем нещо, да го научим и изпълним, винаги сме искали уникалност. И сега, обръщайки се назад  мислим, че по отношение на това постигнахме успех.

 

Провървя ни през всички тези години да имаме изключетелно предани фенове, чийто брой постоянно расте, а това ни позволява да творим сводобно без да си налагаме ограничения. За това благодарим от душа на всички наши фенове, които са ни подкрепяли през тези години!

 

 

За да отпразнуваме този страхотен юбилей, сме приготвили някой добри изненади. В частност това ще бъдат няколко официални издания, но за да не убиваме напълно интригата ще ви съобщим подробности по-късно – вероятно до края на зимата или пролетта на тази година. “

 

 

Първата изява на Meshuggah ще бъде като закриваща група на сцената Marguee на “Graspop”. Групата ще изпълни специален юбилеен сет, а датата е 29.06.2014 г. Останалите дати от турнето им ще бъдат оповестени скоро.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото