Концертът на ROTTING CHRIST е тази събота

ВАЖНО! Концертът се мести на 6 март!

Концертът на ROTTING CHRIST е тази събота, 26 февруари, в столичния клуб „Mixtape 5“. Концертът е ексклузивен и не е част от турне.

Вратите ще отворят в 18:00 часа, очаква се групата да излезе на сцената в 19:30 часа.
 
От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.

Предстои ни специален концерт, натурален, суров, без излишни ефекти и претенции!

Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим до като свършат, но не по-късно о 17:00 часа на 26 февруари 2022 година.. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева..

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото