Jesse Leach и Adam D от KILLSWITCH ENGAGE не са приключили с TIMES OF GRACE

Преди няколко години китаристът на KILLSWITCH ENGAGE Adam D., заедно с тогавашния бивш вокалист на групата Jesse Leach, създават свой страничен проект – TIMES OF GRACE. След албума „The Hymn of a Broken Man“ и връщането на Jesse в KILLSWITCH ENGAGE, проектът вече не беше активен.

В скорошно интервю обаче Jesse споделя пред МetalSucks, че с Adam работят отново върху музика за TIMES OF GRACE и че ще се опитат да разграничат звученето на двете групи.

Имате ли планове да възродите отново TIMES OF GRACE?

Да, определено. Adam вече е написал около пет нови песни, защото той е музикалният тип. Аз просто участвам с вокали. Той ми показа демо записите. Сега е просто въпрос на време. Там са си. Вече сме водили няколко разговора на по питие, за това какво ще правим и как ще разширим звука. И мога да ви кажа, че няма да е нищо подобно на KILLSWITCH. Знаем, че TIMES OF GRACE звучи сходно, но планираме съвсем различни посоки. Едната от тези посоки е акустика и блус. Друга ще е в стила на End of Eternity„, „Until the End of Days – по-дълги песни, по-ефирни, атмосферични, пост-метъл звучене.

Като интерлюдиите от албума ли?

Да. Наистина ще разграничим TIMES от KILLSWITCH.

Може да гледате цялото интервю тук.

През това време Adam D. и Jesse работят активно върху новия албум на KILLSWITCH ENGAGE „Incarnate“, очакван през март.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото