Конкурсът „Силата на рока“ отново търси своите победители

С радост ви съобщаваме, че тази година ще се проведе единадесетото по ред издание на фестивала „Силата на рока“. Този конкурс дава възможност на млади и талантливи рок музиканти и автори на песни да се качат на професионална сцена, да се изявят, да впечатлят журито и публиката и да се борят за голямата награда!

Ако и ти имаш група, ако създаваш музика, вярвай в себе си и не се колебай, изпрати  демо запис на авторско парче на

e-mail: milenaslavova@hotmail.com

Автор и инициатор на конкурса е самата Милена Славова, тя го е приела за лична кауза и през всички тези години полага огромни усилия да помага на млади дарования, да поставят началото на музикалния си път и да следват мечтите си.

Финалът на конкурса ще се проведе в клуб „Маймунарника“ на 19 юни.  Участниците ще представят песните си на живо, ще имат на разположение по няколко минути за изпълненията си, а журито и публиката ще определят своите фаворити.

Фестивалът се провежда с подкрепата на Национален фонд „Култура“. Избраните финалисти и наградите ще бъдат обявени по-късно!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото