ДЕГРАДАТ се включват в концерта, посветен на седмата годишнина на METAL HANGAR 18

ДЕГРАДАТ се включват в концерта на 18 октомври 2014г. в клуб „Три Уши“. Скоро групата ще издаде първия си дългосвирещ албум. На концерта те ще го изпълнят целия.
Другите групи, които ще участват в събитието са HORROR PIKNIK, PIKNIK и KHAN. Събитието е организирано от ICreative Events. Начало: 20 ч. Билетите са на цена 15лв. и се продават ексклузивно в мрежата на EVENTIM. В деня на концерта цената им ще бъде 20лв.

Историята на ДЕГРАДАТ:
Деградат е сформирана през 2007г. от Явор (барабани), Сашо(бас, вокал) и Дими(китара). Деградат не е просто група, това е идея! Идеята да се пие много бира, твърд алкохол и да се свири траш метъл (не всички идеи на този свят са възвишени).
Не след дълго, но и не за дълго, към групата се присъединява Христо, с който Деградат правят първите си концерти и започват да работят над авторски материал (който така и не вижда бял свят).
След няколко рокади в състава (на мястото на Дими идва Митака, а след това на мястото на Христо се връща Дими), бандата най-сетне намира своя облик. Създават първите си авторски парчета и се впускат в концертна дейност.
През 2009г. почива Митко (вечна му памет!).
През 2010г. Сашо е „повишен“ в китарист, а на негово място дебелите струни започва да опъва Кирил.
След още някоя и друга година концертна дейност, главно по столични клубове, групата напускат, първо Дими (заменен от Марто), а в последствие и Кирил (заменен от Марио), като това е състава на групата и до сега.
В момента групата се занимава със записите на първия си албум, който, живот и здраве,трябва да се появи през настоящата 2014-а година.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото