DAILY NOISE CLUB ще открият за 1000MODS

Вижте анонса на Rawk’N’Roll за концерта на 1000mods:

Най-сетне можем да обявим и българската група за концерта на добрите ни приятели от Гърция 1000mods. Това е култовата софийска шайка Daily Noise Club. Горди сме да работим за пръв път със стара, утвърдена, шумна и много истинска рокенрол банда.

Миналата година Daily Noise Club издадоха третия си албум “Rock’n’Roll Fixx”, концертираха активно в чужбина и у нас, а вече работят и по десетина съвсем нови парчета. Познаваме бандата от почти 15 години и не едно пого и щастливо разбити устни сме посветили на техни парчета. А от тази година зад барабаните на групата дъни Деян Драгиев – Даката. Така че, гответе се за рокенрол фурия в чиста форма.

1000mods вече запознаха българската публика с класическото си стоунър звучене и страхотни тежки рифове на два пъти. За първи път ги гледахме на 1 октомври 2011 от страна на Post-Rock Bulgaria, миналата пролет забиха тук по наша покана, а сега гърците ще представят чисто новия си албум ”Vultures” на 2 октомври в малката зала на клуб Mixtape 5 – точно 3 години след първия си лайв у нас.

Билетите отново са на съвсем достъпната цена от 10 лева и се продават в мрежата на Eventim. В деня на концерта и на входа на клуба ще струват 15 лева. Постерът пак е дело на екипа на Rawk’n’Roll и е специално за първия концерт от турнето на гърците.

Очаквайте скоро още информация за събитието.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото