Още една група към концерта на CHRIST AGONY

christposter

 

Вече не е тайна за феновете на екстремния метъл, че на 23 април 2017г. Autumn Souls Of Sofia с любезното домакинство на клуб Live & Loud ще ви направят част от поредното уникално Death/Black метъл шоу.

Главни участници в него ще са полските антихристи CHRIST AGONY. Това е второ посещение на CHRIST AGONY в България, но това не означава, че няма да ви поднесат запомнящо се шоу. Новият им албум „Legacy“ ще излезе този петък (18.11) чрез Witching Hour Productions, така че допълнително можете да добиете представа какво ще ви очаква идната пролет.

В подкрепа на своите колеги към Death/Black вечеринката ще се присъединят и две родни банди.

Добре познатите и обичани Death’n’Roll купонджии EUFOBIA, които нямат нужда нито от представяне, нито от реклама. Името им отдавна излезе извън границите на скромната ни родина, а професионализма и музикантските им умения никой не би могъл да подложи на съмнение. Просто елате да ги видите!

И новото попълнение в афиша ни – софиянците Here And Now. Групата стартира преди две години и предлага нова забавна форма на хеви метъл с вплетен много груув и модерна музика. Цялата 2015г. Here And Now прекарват в подготовка на албум. Мастерирането му е направено от Jens Bogren в Fascination Street Studios в Стокхорм, което със сигурност е гаранция, че групата ще ни предложи качествена музика.

Купонът обещава от всичко по-малко, за да се превърне в нещо много запомнящо се за всички присъствали.

С билети можете да се снабдите от добре познатото ви вече място – ETicketsMall на цена от 20 лева. Побързайте, защото в деня на събитието пропуските ще се продават по 25 лева.

Преглеждайте и страницата на събитието за текуща информация. На нея можете да споделяте и емоции, мнения или да отправяте въпроси към организаторите.

Пролетта носи радост и веселие. Ще ви очакваме, за да споделим една пролетна дарк радост, съвсем по метълски!

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото