Израелците DESERT ще свирят в София и Пловдив през май

Desert Band Israel Sofia 2015 PosterБългарският фенклуб на DESERTBulgarian Desert Warriors официално потвърди новината за първото гостуване на израелците на родна земя. Музикантите от Изтока ще се разпишат с цели две дати в България, като първата е в София на 15.05, а два дни след това – на 17.05 – забиват и в Пловдив в рамките на PolineROOOCK fest 2015.
Ще имате възможност да чуете и част от новия албум на групата, който се казва “Never regret”, както и добре познатото парче на компетентната аудитория – ‘Lament For Soldier’s Glory’, което е съвместно с Joakim Brodén от Sabaton.
Организаторите обещават, че скоро предстои обявяването на гостуващ подгряващ изпълнител от България за шоуто в София, както и още изненади.
Bar „Zar“ е домакин на концерта в София. Вратите отварят в 21ч., а концертът е с начален час 22ч.

Група Desert има богат сценичен опит, делила е сцена по клубове и фестивали с изпълнители като Sabaton, Grave Digger, Eluveitie, Draconian, Nightmare, Tim Ripper Owens и др. В подкрепа на своя албум „Star Of Delusive Hopes“ Desert включиха в концертната си обиколка сцените на едни от най-големите европейски фестивали –  Rockstad: Falun (Швеция), Total Metal Festival (Италия), Ayia Napa Youth Festival (Кипър).
Известни изпълнители от жанра са част от творчеството  и изпълненията на живо на израелците – като Joakim Broden (Sabaton), Chris Boltendahl (Grave Digger) и Ralf Scheepers (Primal Fear). От годините на създаването си – към момента Desert имат регистрирани 4 студийни записа, над 200 изпълнения на живо и се е сдобила със завидната бройка от над 20 фенклуба от поредицата „Desert Warriors“ по цял свят.

Фейсбук събитието можете да откриете на този адрес.
Билетите за концертите са на цени от 15лв. и с предварителна продажба от 12лв., очаквайте повече подробности.
Гостуващата българска група ще бъде обявена скоро!

 

  1. #1 написан от Анонимен (преди 6 години)
  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото