WIGHT и BUSHFIRE във възторг от България

wight  bushfire Malakas_AsenВижте какво споделиха приятелите ни от Rawk’N’Roll за посещението на WIGHT и BUSHFIRE:

Двете групи ще се върнат другата седмица за почивка и туризъм в София.

 „В Rawk‘n‘Roll имаме навика да се сприятеляваме с групите, които каним – все пак организираме концерти на банди, на които сме преди всичко фенове. Така стана и след снощния великолепен лайв на базираните в Дармщат стоунър/сайкъделик банди Wight и Bushfire. Музикантите останаха възхитени от софийската публика, като споделиха, че всеки от присъстващите струва колкото 10 фена на Запад. Момчетата дори решиха след предстоящите им концерти в Гърция да се върнат за един ден в София като туристи и да ударят по едно в The Egg Bar (ул. Лом 1А, зад Уникредит Булбанк на метростанция Сердика) с всеки, който иска да пие бира с тях.

 Бандите забиха страхотно пред около 70 души в сряда вечер, като през цялото време бариерата група-публика беше разкарана в ъгъла на забравата. Грамадният Бил от Bushfire кръжеше из цялата зала, надъхван от безспирно куфеещите и пеещи фенове около себе си, докато бандата ковеше мощен и директен хеви стоунър рок с плътен ритъм и смазващи рифове. След 80 минути пред и около нас, Bushfire помолиха официалните фотографи от родните медии да се качат на сцената и да снимат групата на фона на страхотната агитка в клуба.

 Wight излязоха на сцена точно 20 минути след колегите си и директно ни потопиха в маранята на горещия си блус рок, който постоянно преливаше от огнени цепелински рифове и китарен вой, през тътена на Black Sabbath, до игриви фънк и фюжън пасажи и просторни джаз джемове. На базата на дълъг опит в концертния живот у нас категорично можем да заявим, че Wight са една от най-самобитните и автентични рок банди, които са свирили на родна сцена.

 За нас беше чест и страхотно удоволствие да поканим Wight и Bushfire и да споделим концерта им с всеки един от вас! Благодарим и ще се видим на 10 декември на концерта на великолепните Crippled Black Phoenix. А дотогава – бъдете здрави и подкрепяйте ъндърграунда – там нещата са най-истински. Rawk on!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото