Излезе тийзър за филма „Becoming Led Zeppelin“

„Becoming Led Zeppelin“ е първият одобрен от групата биографичен филм за нея. Тийзър за него бе представен на филмовия фестивал във Венеция.

Клипът е малко по-кратък от една минута, като включва оригинални кадри от концертно изпълнение на „Good Times Bad Times“ и черно-бели такъва на летящ цепелин.

Джими Пейдж разказва, че групата е получавала много предложения за документални филми, но „всички са били ужасни. Достатъчно ужасни, че искаха да се концентрират върху всичко друго, но не и музиката.“ След това легендарният китарист добавя, че „в този всичко е за музиката, и това, което я кара да звучи добре. Не е просто част от нея с говореща глава. Това е нещо в напълно различен жанр.“

  1. #1 написан от Rockfan (преди 1 година)

    Любима банда! Бих го гледал с любопитство- за такива огромни банди винаги има какво ново да научи човек… И дано създателите му наистина наблегнат на музиката (както набляга Пейдж в анонса).

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото