Концертът на SODOM в България се отлага точно с една година

От Sofia Music Enterprises обявиха, че концертът на SODOM се отлага:
За съжаление концертния живот у нас отново е жертва на поредната неясна, недообмислена и объркана заповед на Здравно министерство № РД-01-748 от 02.09.2021 г. Ние не схващаме логиката концерти на закрито да са позволени при заемане на 50% от капацитета или със 100 % документирано ваксинирани, тествани и преболедували, а на открито това да не важи. Не можем да си представим публиката на Sodom на стадион Юнак, разположена на столчета с дистанция и пляскаща с ръце, като на партийно събрание. Смятаме това за изключително неуважително както към вас – феновете, така и към самите Sodom.

Определено концертният живот по време на пандемията пострада най-много. Мнението на промоутърите никога не бе поискано, чуто или взето под внимание. Ние никога не получихме и един лев помощи, компенсации по каквито и да е мерки и програми за разлика от колегите ни в нормалните Европейски страни,  дори и на Балканите.

При така създадената ситуация, мениджмънта и група Sodom решиха концерта на стадион Юнак да бъде отложен точно с една година и да се проведе на 15.09.2022г. на същото място.

Sodom заедно с ЕРА, Милена и Crash/Alien Industry обещават незабравимо и достойно отпразнуване на юбилейната годишнина от първия голям международен рок/метъл концерт в България след демократичните промени. 

Всички закупени до момента билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка.

Билети за събитието SODOM: THE METAL TIME MACHINE на цени от 60лв (правостоящи) 70лв (седящи) и 90лв (VIP седящи) могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg

  1. #1 написан от Master (преди 2 години)

    От 2012-та не си купувам предварително билети за събития в България. Жалко за поредното провалено мероприятие.

  2. #2 написан от Pongo (преди 2 години)

    След като на два пъти отлагаха Мидалидаре и Хилс оф рок, което наложи да си върна билетите за тези фестивалаи, реших да изчакам последния възможен момент да купя билет за Содом и за съжаление се оказах прав. Живот и здраве до година сме на Юнак!

  3. #3 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    Докато има тези анално податливи боклуци от здравното и други министерства препоръчвам на всички промоутъри да правят концерти само в периода между края на Май до края на Август.Баси кавалите,че и по 1000 лева на месец искат тези шитове-уж били на първа линия-аман от пишман доктори,даскали,ченгета.А обикновеният човек да го „духа“.Fuck them…bloody cunts…

  4. #4 написан от Тонката (преди 2 години)

    И 2022г. ще го отнемят за 2023г., нов щам на Кофи 19, нова вълна и тн…..

  5. #5 написан от Rockfan (преди 2 години)

    Да го духат и тия боклуци, дето в момента се опитват да наложат задължително ваксиниране, само за да си напълнят алчните джобове (нали никой не е толкова наивен за да вярва, че го правят и им пука за моето или вашето здраве)!!!

  6. #6 написан от sodomaniac (преди 2 години)

    Пълна наредба !

  7. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  8. Коментари за тази публикация
В началото