Видеообръщение от Sakis Tolis за скорошния концерт

Концертът на Сакис Толис и специалните гости метъл майсторите On Thorns I Lay е следващата седмица на 18 ноември в столичния клуб Mixtape 5.  В тази връзка лидерът на обичаните у нас ROTTING CHRIST се обръща към феновете на тежките стилове в специална видео-покана, която можете да видите по-долу. 

Албумът „Among the fires of Hell“ излезе през март миналата година и спечели моменталните адмирации на фенове и критика. Писан и записан изцяло от Сакис по време на локдауните отпреди 2 години, албумът е подарък към феновете на Rotting Christ, които обичат готик и дарк метъл ориентираните издания на бандата, но с колосалния саунд на последните им албуми. Сакис Толис свири на всички инструменти, пее и продуцира сам албума, а тази есен ще изведе песните от него на първото си турне под флага на SAKIS TOLIS.

On Thorns I Lay са сред първата вълна метъл банди в Гърция, които съчетават дуум и дет метъл с ранните си записи, включвайки и готик мелодии и меланхолия в по-късните си албуми. Групата е създадена през 1993 и има вече десет албума зад гърба си. Последният им и едноименен албум „On Thorns I Lay“ излезе на 13 октомври под флага на Season Of Mist, а до момента е отзивите на критиката и феновете са повече от много добри.

Билети за страхотното шоу можете да намерите в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон.

В момента билетите са на цена от 40 лева. Предстои тяхното увеличение.
 
Деца до 7 години влизат без билет, но с придружител и декларация от клуба.
 

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация, всеки, закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България

Предстои обявяването на допълнителна информация.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото