Испанските death-метали Avulsed официално се разделиха с барабаниста си Osckar Bravo. По този повод групата е публикувала следното изявление:

„След вчерашната среща на всички членове на групата взехме решението барабаниста Osckar Bravo, който е с Avulsed от април 2012г., да напусне групата заради професионална несъвместимост.
Въпреки, че решението ни беше очаквано е много трудно за нас, защото между нас нямаше лични или музикални разногласия. Osckar  се интегрира в състава веднага след присъединяването си към нас като барабанист и внесе своя принос за повишаване нивото на групата.

Avulsed искат специално да благодарят на Osckar за това, че ни позволи да се насладим на качествата му като музикант и личност в продължение на двете години, които прекара в групата и през, които записа един от най-добрите ни албуми ‘Ritual Zombi’. Също и за това, че сподели с нас страхотни моменти по време на концертите, които имахме заедно. Желаем му успех не само с неговата група NIGHTFEAR, но и с всички проекти, в които той би участвал. Той притежава много способности за това.

И така, от днес Avulsed са без барабанист. Когато намерим друг ще ви съобщим.“

Съвсем скоро Avulsed обявиха, че ще преиздадат мини-албума „Carnivoracity“ на CD и 12-инчов винил чрез лейбъла  Xtreem Music. Преизданието е посветено на 20-та годишнина от излизането на оригиналния запис и ще бъде налично на първи август.