Red Hot Chili Peppers vs. Pearl Jam в Rock It

Тази седмица рок феновете ще станат свидетели на атрактивна комбинация – акробатични изпълнения с еротичен привкус, виртуозна брейк хореография и музиката на Red Hot Chili Peppers и Pearl Jam. Това ще се случи на 23-и януари, четвъртък,  в рок бар Rock IT. Зад пулта ще застане тандемът  Краси Москов(Z-Rock) & DJ Toni (RockAtive, Sugar DJs), а музикалната тема е повече от интригуваща – Red Hot Chili Peppers vs. Pearl Jam.
Рок феновете ще посветят вечерта си на две от най-великите групи за последните двайсет години, плюс музика на десетките им приятелски и роднински банди от Калифорния и Сиатъл – Nirvana, Alice in Chains, Soundgarden, Screaming Trees, Temple of the Dog, Mother Love Bone, Mad Season, Stone Temple Pilots, Incubus, Jane’s Addiction, Faith No More и много други.
На фона на алтърнатив бандите ще се включат с танци на пилон момичетата от Sonya Pole Studio. А специално попълнение ще са  брейк танцьорите от The Walkout, татуирани по образец на Антъни Кийдс и Флий от Red Hot Chili Peppers .
По време на партито всеки от посетителите ще има възможност да се сдобие с безплатна временна татуировка от студио ANY EXIT TATTOO. Рисунките ще са по образец на тези, които украсяват телата на момчетата  от тематичните банди на вечерта.
Вход – 3 лв.
Началото е в 21:00.
Мястото е Rock It.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото