REVOCATION влизат в студио за нов албум

Revocation влизат в студио, за да започнат работа по своя нов албум. Това ще бъде първият дългосвирещ запис с басиста Brett Bamberger, който се присъедини към групата през 2012-та и бе част от ЕР-то “Teratogenesis”.

Фронтменът Dave Davidson коментира началото на записите:

Вече сме в студиото, за да запишем своя нов албум с родуцента и техен приятел Pete Rutcho. Барабаните ще бъдат записани в The Brick Hithouse Studio и след това довършването ще направим в Damage Studios. Очертава се това да бъде един от най-агресивните ни материали до момента и ще бъде логическа стъпка напред след последното ни ЕР. Песните в предстоящото издание са доста различни и с разнообразни техники, темпо и т.н. Нямаме търпение да започнем този процес и да покажем крайния продукт на феновете си. Скоро очаквайте повече детайли.

Бандата ще си вземе кратка почивка от записите през пролетта, за да се включи в общо турне с Goatwhore, 3 Inches of Blood и Ramming Speed.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото