BLAZE BAYLEY с концерт в София

Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley ще отпразнува 30-годишнина от пребиваването си в британската хеви метъл легенда.
XXX Iron Maiden Anniversary Shows ще бъдат три специални дати, в Гърция и България, заедно със специалните му гости – Absolva.
У нас очакваме Blaze  на 10 ноември, в София, клуб Pave.

08.11 : Gagarin 205 | Athens, Greece
09.11 : 8 Ball Club | Thessaloniki, Greece
10.11 : Club Pave | Sofia, Bulgaria

Blaze Bayley празнува 30 години от присъединяването си към Iron Maiden с голям концерт в София, включващ песни от двата му албума с легендарната група.
Изминаха 30 години от присъединяването на Blaze към легендарната британска група Iron Maiden и началото на тяхната краткотрайна, но емблематична съвместна кариера в музиката. Няма да е преувеличено, ако кажем, че той беше силно подценен случай, разбира се с тежката и решаваща роля да носи обувките на великия Брус Дикинсън – и въпреки това той все пак успя!
Двата албума на Blaze – „X-Factor“ (1995) и „Virtual XI“ (1998), белязани и съвпадащи с период на огромни промени, не само за Maiden и самия него, но и за цялата музикална планета.
Концертът ще бъде открит от Absolva, групата на братята Appleton, които са тези, които го придружават на сцената, в 2-те позиции на челото, тези на китарното дуо на групата.

Билети

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото