SQUID и MAZE HUNTERS свирят утре

На 04.10 (петък) София ще бъде истинска музикална столица, поне що се отнася до разнообразието от събития, които се организират тази вечер. Пoследният ден на SoAlive Music Conference ще се проведе в няколко клуба около НДК, като две от имената, които заслужават интерес, са Ouch Blanket и Елена Сиракова. Светльо Витков и неговите “Легенди” ще пеят на Stoeja Open Air, британските индъстриъл метъл титани Godflesh ще изпълнят голямата зала на Club *Mixtape 5*, Топлоцентрала е домакин на аудио-визуалния концерт “Водопади” с Франк Вигру и Антоан Шмит, а в Bar Singles ще започне фестивалът Swing Buzz.

Ако всичко гореизброено не Ви е грабнало вниманието, то от Club Pave Ви канят на концерт на британската пост-пънк група Squid. Подобно събитие на пръв поглед е немислимо за България, защото момчетата от Брайтън в момента се нареждат до актуални имена на европейската сцена като IDLES, Fontaines D.C. black midi, Shame и Black Country, New Road, а преди три месеца бяха един от основните изпълнители на InMusic 2024. И все пак, партньорството между новооткрития клуб в мазето на Столична библиотека и Wrong Fest ще направи подобен концерт реалност, след като преди година същите организации бяха замесени и в гостуването на Viagra Boys в България. Преди Squid на сцената на Club Pave ще излязат Maze Hunters.

Което и събитие да изберете да посетите в петък вечер, #непазететишина

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото