Французите BETRAYING THE MARTYRS са в студиото и записват третия си албум.
Продуцент ще бъде Justin Hill, работил още с групи като BURY TOMORROW, ENTER SHIKARI и други. Записите започнаха преди няколко седмици и ето както каза групата по въпроса:
Лоялни фенове, за нас е удоволствие да обявим, че официално вече сме в студиото и записваме BTM LP3! За първи път работим върху албум изцяло с продуцент и то със самия Justin Hill (SIKTH, BURY TOMORROW, HEART OF A COWARD), което ни предоставя възможност да се съсредоточим изцяло върху записа и да покажем най-доброто от себе си, за да сътворим най-добрия материал, който сме писали до сега, с най-добрия звук! От предишните ни албуми разбрахме какво е хубаво да се прави и какво не е, кои избори са добри и кои не и вече можем да ви обещаем, че BTM LP3 ще е най-добрият, най-тежкият, най-епичният и най-силно звучащият албум, който сме записвали с групата! Благодарим за всичко, че ни подкрепяте, че сте с нас през всичко, нямам търпение всичко да започне.

BETRAYING THE MARTYRS не пропускат да държат феновете си в течение като периодично пускат клипове и снимки от студиото в социалните мрежи.

Албумът се очаква през средата на годината и ще бъде издаден чрез Sumerian Records.

betraying the martyts 2016