SEVI издадоха сингъл с музикалния инженер на LACUNA COIL

SEVI„Don’t Hesitate“ е шести официален сингъл на SEVI и първи от предстоящия нов студиен албум на бандата.  Финалните щрихи по звука на парчето и на целия албум са дело на музикалния инженер на LACUNA COIL и EROS RAMAZZOTTIMarco Barusso.

„Don’t Hesitate“ е записана в Intelligent Music Studio, а видеото е дело на Емо Цончев, с който бандата работи и по клипа на един от най-успешните си сингли „On My Own“.

Intelligent Music наскоро получи сериозно признание за техният проект “Touching the Divine”. Проектът бе определен от Американският рок сайт и списание Explicity Intense като едно от петте най-добри издания за 2015-та година. От SEVI издадоха,че ще се доверят на Intelligent Music Studio и за записите на целия си албум.

В събота (23.01.2016) момчетата и момичетата от SEVI дадоха старт на 2016-та година с грандиозно шоу в столичния бар Rock it. Освен че представиха новото си видео, SEVI отпразнуваха и своя 6-ти рожден ден.

За кратката си, но съдържателна история до момента, SEVI се заявиха много бързо на българската и международна рок сцена. През изминалите две години реализираха две европейски турнета, с участия на големи фестивали и международни форуми. През октомври бяха избрани за подгряваща група на концерта на Том Кийфър () и неговата банда в София, а само няколко месеца преди това издадоха книгата “Цената да бъдеш себе си“, заедно с журналиста Николай Христов.

SEVI навлизат в 2016-та година с нова визия и звучене и обещават още интересни новини около предстоящия албум. Новото видео на групата вече може да бъде видяно и в интеренет на следния линк:

 

 

SEVI

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото