Спечелете 2 покани за шоуто „Storm In Human Form“

Концертният живот у нас продължава с пълна сила, събитията се редуват едно след друго, както и нашите игри. Организаторите на шоуто Storm In Human Formи Metal Hangar 18 дават възможност на двама от вас да спечелят покана за събитието. Като ще може да изберете за кое от двете събития – в София или Бургас, искате да отидете. Играта стартира днес, 12-ти май, и приключва на 18-и май, четвъртък, в 12:00 ч.

Какво трябва да направите, за да влезете в жребия за наградите? Харесайте и споделете (публично) плаката за събитието на нашата Facebook страница, коментирайте под него с любим клип на някой от участниците и тагнете свой приятел. След това изпратете имената си (и прякор, ако ползвате такъв) и телефон за връзка на e-mail: igra@metalhangar18.com със тема/subject: STORM и стискайте палци да изтеглим точно вас.

Успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото